ClubAuktioner

Kære medlem


Vil du vinde 1000 kr. – så læs nedenstående!

På fredag den 14. oktober starter der en ny og spændende aktionsplatform op. Vores klub har indgået et samarbejde med ClubAuktioner.dk, som driver auktionsplatformen. For os betyder det, at hver gang I lægger en vare op på auktionen, vil jeres klub få 50% af det overskud der måtte blive ved auktionen. Hvis I lægger en ting op som en donation vil vi få 70% af overskuddet. Så hvis I lægger mange ting op, kan det betyde rigtigt mange penge for jeres klub.

For at få gang i auktionsplatformen har ClubAuktioner siden den 3. oktober kørt en annoncekampagne på facebook – den er du måske stødt på.
Ud over det udlodder ClubAuktioner 3 x1000 kr. som vindes ved lodtrækning blandt de af klubbernes medlemmer, der har lagt ting ud på ClubAuktioner fredag den 14. oktober kl. 12.00.

Ved at sælge dine egne varer kan du støtte din klub med dine auktioner. Klik ind på www.cluba.dk og opret dig som bruger. Nedenfor har vi indsat link til en videoguide, hvor du kan se, hvordan du let kommer i gang med at bruge auktionsplatformen: 

Opret privat konto: http://www.cluba.dk/video/opretprivat.mp4 Når du er logget ind med din bruger, kan du via din konto få en rundvisning i administrationen samt se en instruktionsvideo om, hvordan du opretter auktioner.

Alle betingelser og mere info kan findes på hjemmesiden: www.ClubA.dk. Vær med, og se om du kan gøre en god handel – til gavn for både din og klubbens økonomi. Som du ser på siden er der allerede lagt ting ind på Auktionen - hvis disse bliver budt op, vil der være 1000 kr. til klubkassen - så det er bare om at komme igang.

!!!! Husk at vælge IK Rosendal Gymnastik som den klub du vil støtte/følge.


Støt din klub gennem ClubAuktioner!

Bestyrelsen