DGI Landsstævne 2017 i Aalborg

Holdene skal lave opvisning i flg. tidsrum:

15+ skal på fredag mellem 9.00-12.00
25++ skal på lørdag mellem 14.00-18.00
50+ skal på lørdag mellem 14.00-18.00

----
DGI afholder landsstævne i Aalborg fra den 29. juni til den 2. juli 2017, og der er lagt op til en sand folkefest. Landsstævnet kaldes også for
Danmarks største idrætsfestival, og med et forventet deltagerantal på 25.000 er det helt berettiget.
Deltagerne kan vælge mellem 30 forskellige idrætsgrene, og foruden de mange idrætslige aktiviteter er der tillige åbningsshow, verdensholdsop-
visning, efterskolernes forestilling, afslutningsshow, fester, den helt særlige landsstævne ånd samt fællesskab i lange baner. Det er muligt at deltage enten som aktiv eller at være frivillig. En kombination er også mulig! Deltagelse som aktiv: I et samarbejde mellem Aars Gymnastikforening, IK Rosendal Gymnastik, Valsgaard Gymnastikforening og Sortebakken Gymnastikforening tilbyder vi følgende Landsstævnehold:

 

Træningstid og sted

Instruktør

Holdbeskrivelse

Himmerland mix 15+

IK Rosendal Gymnastik:

Spring

Aars Gymnastikforening:

Rytme

Spring

 

 Rosendal

Onsdag 20.00-22.00

Aars

Mandag 20.00-21.30

Onsdag 20.00-21.30

 

Jakob Lund Piil

 

 

  

Signe Busk

Christian Bigum og Heine Vammen

Holdet er for dig, som har lyst til at deltage i Landsstævne 2017 og lave gymnastik sammen med andre unge. Holdet er delt op i en spring- og en rytmeside, og alle kan være med, uanset erfaring og niveau. Der trænes en gang om ugen i lokalforeningerne Rosendal og Aars, ligesom et almindeligt sommerhold, og derudover kommer der nogle fællestræninger holdene imellem, hvor opvisningsprogrammet skal sættes sammen.

Tilmelding:

www.aarsgymnastikforening.dk

www.ikrosendalgymnastik.dk

Himmerland M/K 25++

Sortebakkehallerne

Onsdag 20.00–21.30

Malene Kallestrup og Oliver Mejlby

Holdet er for dig som bare MÅ til Landsstævne 2017.

Der er både en rytme og en springside som udover nogle fællesserier også udforsker gymnastikken hver for sig.

På springsiden bliver det primært en god grundtræning der danner en base for veludførte spring. Der vil blive lagt vægt på både tekniktræning i trampolin og på bane, så der er mulighed for at alle kan komme til at bidrage med noget.

På rytmesiden bliver træningen bygget op af små sekvenser som til sidst flettes sammen til et samlet hele. Vi skal svede, grine, være kreative og ikke mindst varme op til den store fest…

Vi håber I har lyst til 4 forrygende sommerdag i Aalborg!

Tilmelding:

www.sgf2011.dk - Sortebakken Gymnastikforening

Himmerland M/K 50+

Sortebakkehallerne

Tirsdag 19.00-20.30

Sonja Larsen

Vi laver traditionelle rytmeøvelser, der sættes sammen til små sjove serier. Kom og få sved på panden og måske også udfordre jer selv – vær med i fællesskabet og oplev landsstævnet som aktiv.

Der bliver også tid til hyggesnak og latter J

Tilmelding:

www.sgf2011.dk - Sortebakken Gymnastikforening

For at deltage som aktiv ved landsstævnet skal man være fyldt 15 år i landsstævneåret.

En billet til landsstævnet koster kr. 1.195, og så har man betalt for alle de former for idræt, man vil deltage i; åbningsparaden, bustransport under stævnet, overnatning på skole eller primitiv camping, adgang til festområdet, adgang til koncerter samt rabat på billetter til shows. 

Deltagelse som frivillig:

For at afvikle så stort et arrangement har DGI brug for de lokale foreningers hjælp. De frivillige bidrager til at løse utallige praktiske opgaver før, under og efter landsstævnet.  

IK-Rosendal Gymnastik har fået følgende opgaver:

1) passe opvisningsgulv, dvs. speake, passe musik og redskaber samt sende hold på gulvet til rette tid fredag og lørdag i tidsrummet 9.00-17.00

Har du lyst til at være frivillig til landsstævnet, så kontakt Hanne Thorup e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. tlf. 24 45 34 30. Der vil være en "timeløn" på kr. 40/timen, som tilfalder foreningens arbejde.

Eneste krav er, at man skal være fyldt 18 år, når landsstævnet løber af stablen. Der er ikke krav om, at man kan hjælpe alle dage.  

Vi håber at kunne følges til DGI Landsstævnet 2017 i Aalborg!

 

 

--------------

DGI Landsstævne 29. juni – 2. juli 2017 i Aalborg - frivillige

IK-Rosendal Gymnastik søger FRIVILLIGE hjælpere til Landsstævnet 2017.

Landsstævnet strækker sig over 4 dage. Fra torsdag til søndag. Vi skal gerne have samlet så mange frivillige hjælpere som muligt, jo flere jo bedre.

Vær hurtig ved tasterne og tilmeld jer – gerne inden 10. dec. pr. e-mail til Hanne Thorup: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så vil hun sørge for at I bliver kontaktet når tiden nærmer sig.

DGI skal til at planlægge fra december måned.

Skriv følgende:

  • Hvilken dag I bedst kan (evt. nat)
  • Ca. fra kl. til kl.
  • Skriv e-mail adr. og tlf. nr.

Se mere om landsstævnet her

Med venlig hilsen bestyrelsen