SMART training

IK Rosendal starter et SMART trainingshold - det er et nyt træningskoncept udviklet af DGI. Holdet henvender sig til alle (M/K) fra 15 år og opefter. Eneste krav er, at man kan bevæge sig rundt, bruge arme og ben. Alle aktiviteter er med lav puls og kan foretages uden hop eller løb. Behageligt tøj anbefales.

Træningen foregår 10 torsdage fra kl. 19:00-20:00, I Bies Centeret, Salen. Prisen er 125 kr. for alle 10 træninger. Instruktør er Charlotte Hyldgaard. Tilmelding sker via foreningens hjemmeside, under vintersæson, voksenhold. Kom og få en prøvetræning torsdag den 11. januar 2018.

Tag din veninde, ven, mand, kone med. Det er sjovt at følges ad og det er lettere at komme hver gang, når man er to. I vil helt sikkert komme til at grine en hel masse sammen, når hjernen sættes på ukendte opgaver.

Til opstart af dette nye træningskoncept har foreningen modtaget 10.000 kr. fra Udviklings- og talent puljen, Mariagerfjord Kommune. Sparekassen Hobro fonden har bevilliget 10.200 kr. til indkøb af redskaber til SMART training. TAK for støtten til Sparekassen Hobro fonden og Mariagerfjord Kommune

       

Hvad er SMART training?
SMART training er som at sende hjernen i fitnesscenter. Gennem fysiske øvelser, der kobles op på farver og ord, kan du træne hjernen til at få bedre hukommelse og fokus. SMART training holder hjernen fit.

Hukommelsen forbedres af SMART training
Forbindelser opstår, når du er i en læringssituation. Derfor skal instruktøren i sin undervisning sørge for, at der aldrig er nogen, der bliver for gode til øvelserne. Til gengæld er der så mange ting i spil på samme tid, at SMART-training påvirker flere dele af hjernen.

Hjernen skal til fitness
Træningen skal hjælpe deltagerne til at være mere fokuserede, effektive og åbne over for ny læring i deres hverdag. Og for en af deltagerne har SMART-training været med til at give en følelse af succes efter en slem hjernerystelse. Træningen er uforudsigelig og når du ikke på forhånd ved, hvad du skal lave af øvelser, så er der heller ikke en forventning om, hvor god du skal være. Det er sjovt sjovt og lærerigt.

Videolink om SMART training kan ses her - og her